onsdag 8 april 2009

Lost and found

Synden straffar sig själv! (Eller något i den stilen) Som ni minns blev min kollegas cykel stulen i måndags och mitt hjul norpades i fredags. I morse när vi gick längs stationen i Uppsala stannade J till. Han pekade på en cykel och utbrast"Det där är ju min!"
Ta tillbaka den, tyckte jag och han lyfte upp den på axeln. Efter några meter märkte jag att låset var trasigt och enkelt kunde plockas bort. Haha, jag skulle vilja se (den usla) tjuvens min när han märkte att hojjen var borta...

En tanke, exakt hur dum får man vara som ställer cykeln man tagit på samma ställe där man snodde den? Inser man inte att ägaren spanar runt lite extra i hopp om att hitta den? Tsss, vissa människor är dummare än spån.

Very well. Eftersom J köpte en begangnad förra veckan, tar jag nu över den. Visserligen är den inte röd, men nog kan en turkos också fungera! Tjoho. Med ett grymmans bra lås (på både fram- och bakdäck...) kan jag svisha iväg jobbet igen! Ska dessutom titta på en hybridcykel ikväll som jag kan använda mig av i Stockholm.

Psst, har pimpat inlägget från inflyttningsdagen med ytterligare ett par bilder!

2 kommentarer:

ewa sa...

vassego =)

Ruth sa...

anytime bejb.