Om Ruth

Ruths marginalanteckningar har funnits sedan 2006. Från början handlade bloggen mest om livet i stort men förvandlades allt eftersom till det den är i dag; en mix av träning, adrenalin och helt vanlig vardag.

Jag kommer från början från Smålands djupa skogar, bodde ett bra tag i Stockholm, flyttade till Uppsala under tre år men har återigen hittat tillbaka till vår kungliga huvudstad.
 
Min tvillingsyster bor strax norr om stan med sin äkta hälft och världens sötaste småtjejer. I bloggen heter den äldsta Easter, en flirt med hennes riktiga namn och för att hon är född just i påsktider. Lillasyster kallas kort och gott för Pyret, även om hon är född strax innan jul.


Jag skriver mycket om Gymgrossisten. Inte alls märkligt eftersom det är min arbetsplats. Måste dock understryka att det jag skriver i bloggen är helt och hållet mina åsikter och tankar- inte nödvändigtvis Gymgrossistens.


Mina vänner betyder otroligt mycket och några av de bästa har jag lärt känna genom bloggen.

Och det kännetecknar mig; jag tycker om det allra mesta som sker runt omkring. Och det bästa är att få dela med mig av det som händer. Ibland lite djupare, andra gånger väldigt ytligt. Men alltid med syftet att lämna avtryck.

Enjoy!

Ps. Jag nås allra bäst genom ett mejl till ruthsblogg(a)gmail.com.