onsdag 18 mars 2009

I dare you att skippa träningen

Vid det här laget vet du att jag försöker bli haj på Swahili. Och det är roligare än vad jag kunde ana. Jag menar, att pränta in prefix och konstiga stavningar och regler "som bara är så", låter inte så värst upphetsande. Tja... jag knäcker språkkoden allt eftersom- nu kan jag faktiskt få ihop meningar! (Om ungefär en månad ska jag intervjua den här snubben. Får se om jag kan stila med något!)

Annars då, hur går det med motivationen?
(Bra fråga, hörru!)
Jorå, Sats hade ta- med- dig- en- kompis- kväll igår och jag drog med mig den bästa inspirationskällan jag kunde få tag i. Jag körde inte lika hårt som jag brukar utan såg till att hon fick ta ut sig ordentligt. Det kanske inte blev det mest effektiva passet jag genomfört, i stället skrattade vi och hade en rolig stund.
Mer sådant åt mänskligheten!

Har dock bestämt mig för att dra ner träningsdosen någon vecka. Fokusera på det jag har runtomkring mig. I agendan står det att jag ska på värsta svängiga gospelkonserten imorgon kväll. På fredag blir jag förmodligen shoppingsällskap. Tiden emellan går åt att packa, spana inredningskataloger och klura på livet i stort.

Skrämmande? Självklart! Jag vet inte riktigt hur jag kommer att reagera på att inte köra skiten ur mig varje dag... Jag VILL att det ska kännas ok utan att drabbas av ågren för att jag inte gör något. Eller, jag gör ju något. Bara andra aktiviteter än att vara på gymmet eller i spåret. Vem vet, det här kanske bara är bra för mig.

2 kommentarer:

Felicitas sa...

JAG tror att det är bra för dig! :) På flera sätt! Men snart bokar jag upp dig för träningsdejter igen och tills dess måste du vara igång igen! ;) Puss å kram!

Ruth sa...

såklart att jag kommer vara redo för våra dejter, jag räknar inte med annat! Det här gäller bara för ett par dar!