torsdag 19 mars 2009

Bilder från mitt palats!

Strax efter tolv satte jag mig raklång upp i sängen. Det tog någon sekund innan jag insåg att det dundrade musik ner från övervåningen. I går natt vaknade jag vid ungefär samma tid av att någon spelade gitarr. Ungefär liknande scenario natten innan dess.

Om 16 dagar väntar det här...

Vardagsrummet med stora fönster. Morgonsolen leker på golvet; original sedan 30- talet. Omslipat och lackat, såklart!


Vardagsrum mot kök och skymt av loftsängen. Väggen är öppnad och som gör man kan jogga runt hela lägenheten! (Har sett snygga barstolar på Ikea)


Loftsäng och ut mot hallen. Jag funderar på att hänga upp skynke för att inte glana rakt in i arbetshörnan. Vad sägs om svarvtita foton i hallen?


Köket med det inbyggda barbordet. Spana in tegelväggen bakom arbetsbänken. Hur läckert är inte det! I fönstret ska det bli Marimekko-gardiner!

Några avskyr själva tanken på valv (det är sååå typ inte nu...) men jag älskar det! Får mig att tänka på stora palats och herrasäten. Det här är mitt palats =)


Luckor från 30- something. Det syns inte här, men hantagen är jättefint utsirade! Kaklet kommer dock att ryka snabbast möjligast till förmån för något mer "ruth".

Och i sommar tar det i runda slängar fyra minuter ner till vattnet. Kan fungera!Samtliga bilder är från Erik Olssons fastighetsförmedling. Just u t know.

3 kommentarer:

Elin sa...

Men ååhhh, vilken FIN lägenhet!!! Underbar, där vill jag också bo :) ska bli roligt att få komma o hälsa på dig vännen! Stor kram från mallis! :)

ewa sa...

ahh! och där ska jag bo minst en natt i veckan =) lyckliga dig

Ruth sa...

elin: visst är den fin!!! Klart att du ska hälsa på mig, tänk vad fint det kommer vara när du e hemma i sverige igen! Sola lite för mig oxå på mallis! kramar

Ewa: haaa, lyckliga mig att du kommer käka upp min frukost, men i gengäld städa!