måndag 6 januari 2014

Vi har ett hem!

Mamma mia, vad tiden går fort när man har roligt. För jag har faktiskt inte slungats av hojen in i medvetslöshet. Jag har helt enkelt haft väldigt mycket att stå i. Bland annat  med A) huset fullt av folk B) packat upp flyttlåda efter flyttlåda C) monterat ihop möbler och bultar fast hyllor och dylikt på gipsväggar. Vem kunde ana att så många gipspluggar kunde rassla bakom väggen... Tack och lov för vår kompis Magnus som inte bara är snickare, utan som även lämpar sina yrkeskunskaper hemma hos oss som inte vet så hemskans mycket om skruvar, pluggar och reglar.

För er oinvigda är jag och Lisan typ nyinflyttade in vår (som kidsen uttrycker det) fab lägenhet. Men eftersom vi kuskade utomrikes under julen och fick besök redan dagen efter hemkomst, har det inte funnits nån tid att reda ordning i oredan. Inte förrän under helgen som gick. Dear Jesus... Vi väntade fikabesök klockan tre på lördagens eftermiddag. Och tur var väl det; en dead line är alltid bra att ha när man vill få något gjort.
Fem minuter innan de stormade in borstade jag håret och petade undan den sista kartongen under köksbordet. Under fyra timmar hann vi packa upp 17 flyttkartonger, sortera in i i diverse hyllor, byråer och andra mindre smarta ställen. Men nu har vi åtminstone fått upp pryttlarna. Finliret får vi greja med sedan. Ahh. Skönt är det i varje fall att blicka ut över något som faktiskt liknar ett hem. Vårt hem!!!!


Inga kommentarer: