tisdag 24 december 2013

Feliz navidad!

En sån julafton det har varit! Vi vaknade till ett alldeles vindstilla San Agustin med strålande sol. Woho!  På väg till vårt favoritcrepescafé ringde jag hem och pratade med mamma. Där hemma i småland var det visst fyra grader och duggregn. Och syster yster med familj hade hux som flux bestämt sig att åka hem,  ljuvligt det. Men mitt under samtalet blev jag för ett par sekunder både lite ledsen och svartis. Jag menar, det är hur bra som helst här; högsommarväder, palmer och äventyr runt hörnet. Men det är något visst att vara hos mor och far under julen. Och speciellt nu när min syster och hennes små fina tjejer också är där.
Jaja. Vem vet. Under sker och det kanske är möjligt för oss att fira med min familj nån gång i framtiden.

Iallafall.
Som sig bör har vi tagit ett dopp i poolen,  värmt oss i bastun (värmeagregatet i vattnet är visst trasigt) ätit en fantastisk julmiddag på balkongen med Lisas mor, dennas special friend och ytterligare en vän till oss. Klappar har delats ut och vi är både nöjda och glada.
Nu är det lite dötid fram till Den Stora Middagen på ett tapasställe. Då passar jag såklart att hänga nere i lobbyn med lite fritt wi-fi. Fast det är lite kyligt så jag kör med fleecestrumpor i mina havaianas...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är du en fena på spanska, eller hur är det med det?
Gott Nytt år.

Ruth sa...

nope. inte en fena, men lite grann iaf. Tur att de flesta snackar engelska. Och svenska! :)