lördag 23 november 2013

Gyllne morgon

God  morgon, god morgon! Härligt med lördag, inte sant? Här i Uppsala strålar solen från en ganska kall himmel. Jag skådar rimfrost på taken och is på vattenpölarna. Just nu känns det ganska gott att fortfarande sitta inomhus och njuta av en lååååång frukost.

Jajamensan.
Det är ju inte lördag för intet. Hittills har vi kockat ihop Coltings bananpannkakor, mixat smoothie och lyxat till det med Tropicanajuice. Jag dricker verkligen aldrig nånsin juice annars, men i dag kändes det som en bra dag att göra det. Tillsammans med vårt specialimporterade italienska kaffe* blev det en utmärkt första måltid.

Naturligtvis har vi löst Melodikrysset, haft ett minigräl om vilket som var det rätta ordet och huruvida det är rättvist eller inte att en ensam person (läs; Lisan) äter upp hela skinkpaketet själv. Jorå. Men nu är vi sams igen och håller som bäst på att läsa DN. Det är med andra ord en alldeles strålande lördag. Och snart ska vi ut en vepa på stan, kolla in butikernas utbud och se om det finns några fina möbler som kan tänka sig att flytta in hos oss. :)


Det specialimporterade kaffet från Italy har vi själva köpt på plats. Med andra ord är det inte så märkvärdigt :)

Inga kommentarer: