fredag 29 november 2013

Alla dessa saker att göra

hejsan fredagskväll. Är det bara jag som tycker att tiden har sprungit på som en dåre? Omg, som de coola kidsen säger.
Här i Uppsala tickar dagarna på. Och jag med dem, liksom. Det är mycket att fixa inför flytten och jag kollar runt i hemmet och försöker tänka ut en bra plan. När jag sålde lilla fina pärlan på Kungsholmen, paketerades alla flyttlådor i ett källarförråd. Jag har med andra ord inte speciellt mycket på plats i den här lyan. (Detsamma gäller Lisan, vars prylar gonar sig med mina i tidigare nämnda förråd) Jag skulle ju kunna lägga ner de saker som faktiskt finns uppe i diverse lådor. Kruxet är att just de lådorna ligger låååångt bakom alla andra lådor.
Äh. Det löser sig alltid. Precis som kaffesump i vasken. Vi flyttar i ärlighetens namn inte längre än max 800 meter. Det är ju ingen katastrof om innehållet i förrådet åker först och sakerna i lägenheten sedan. Varför göra saker och ting mer besvärliga än vad de är? Nä. Just så. Det ska vi inte. Det viktigaste är att våra bärare har tallrikar att käka flyttpizzan på efter att ha kånkat klart.

Så.
Om ni finular på vad jag pysslar med är jag således upptagen med att planera smartast sätt att fylla flyttbilen. Och fixa alla abonnemang, träna mig stor och musklig. Köpa presenter till bebisvernisage.
Samt
Att tacka ja till drömjobbet.


4 kommentarer:

Elin B sa...

tacka ja till drömjobbet? Fick du det?! :D woho! gogo dej!

Jane sa...

Åh, vad jag hejar!!!

Ruth sa...

Elin; Jaaaa, de valde just mig. Av alla sökanden... du vet... de valde mig... Jag fick det! :D

Jane: <3

Elin B sa...

Klart det valde dig! Hurra och fantastiskt bra jobbat <3