måndag 12 december 2011

lunchträning FTW!

Det här med att jag drar ner till jobbet under lunchen börjar bli en god vana. I vanlig ordning blev det julutmaningen och jag bestämde mig redan innan för att ge mer än vad jag egentligen hade. I stället för upphopp gjorde jag burpees och armhävningar förvandlades till tricepsarmhävningar. (Dem fick jag göra på knä tillslut. Rackans jobbiga!) För att göra det ännu roligare la jag till ett extra varv. 

Tröttish....
35 sekunder må låta som en kort period. Det är det inte. Tio sekunders vila är däremot väldigt kort. Jag jobbade på, gjorde det bästa jag kunde och gick slaviskt efter timern. Och det var med skakiga armar och ben jag gav mig i kast med det femte och sista varvet. För att verkligen pressa ut allt jag hade, till det sista jag hade- skippade jag pauserna. Med andra ord gjorde jag de tio övningarna i ett sträck.

Nu så, tänk vad lite vila kan göra!


Det är ingen underdrift att jag låg på golvet i gott och väl fem minuter efteråt. Helt slut men väldigt nöjd. Efter  en snabb dusch kändes det riktigt bra. Efter lite mat ännu bättre. Lunchträning FTW!

1 kommentar:

JoHo sa...

Heeeeja, du är grym!