fredag 30 december 2011

himmelriket och vänt


Strax innan fem igår kom jag på det- jag skulle ju på fölsedagstillställning om mindre än en och en halv timma. Hur skulle jag då hinna göra klart allt på jobbet OCH hinna med ett pass på gymmet? Jag finulade hit och dit och fick ett tipset att kolla jobbgymmets öppettider. Om jag hade riktig bonnatur skulle det vara tillgängligt i alla fall till klockan 18.00. Det skulle i sin tur betyda ett expresspass och att jag skulle komma i anständig tid till festen.

Så.
Jag höll mina småländska tummar och joggade ner till gymmet. Klart att jag hade bonnatur- är i grund och botten en lantlolla... :) Jag svidade om och sa hej och hej då till en annan flitig motionär. Musiken fungerade dessvärre inte, tror att skivan hade fastnat någonstans inne i spelaren. Rackans. Men det hindrar inte en Ruth: Det blev ett supereffektivt rygg- och axelpass med bland annat latsdrag, stående rodd och flyes. Femtio minuter senare var jag både skakig, trött och väldigt nöjd. En dusch, snabb fixning av hår och mejk och jag var redo att bege mig till fölsedagsfesten.
 


 Där bjöds det bland annat på blåbärscheescake och saffransbiscotti. Jag tror jag dog världens-godaste-kakor-döden och mina smaklökar hamnade för en stund i himmelriket. 


2 kommentarer:

JoHo sa...

det bästa av två världar! :D

Ruth sa...

joho: jaaaa!!!!