torsdag 12 maj 2011

Alla goda ting är tre

Det känns inte som om jag gör speciellt många knop idag. Det kan förmodligen förklaras med gårkvällens trippelpass på gymmet. Jajamensan. Tre pass. Och som bekant är ju alla goda ting tre. Som de tre små grisarna och... och... Äh. Kommer inte på något mer men ni förstår vart jag vill komma. :)

Från början stod zumba på agedan. Men när jag kom till Sats tidigare än beräknat var det bortkastad tid att bara gå runt och slå dank. En styrkepass för rygg/axlar hamnade på check-listan. Jag skuttade in på zumban och kände mig aningen ringrostig. Har inte dansat på ett par månader och höfterna kändes lika rullbara som som ärtor i potatismos. Det gick väl sådär. Typ. Det krävs med andra ord underhållning för att inte göra bort sig totalt.

Skorna på skrivbordet.

Efter de sista smäktande latinorytmerna ebbat ut passade jag på att stå på händer en stund (Det här med övning, som sagt). Men det återstod fortfarande 40 minuter tills mitt tåg skulle avgå. Visst skulle jag hinna med en springtur på löpbandet. Efter en kvart såg jag hur en av mina favoritinstruktörer slank in en sal. Jag hoppade efter och frågade vilken klass hon skulle ha. Body balance. Klart som sjutton att jag ville haka med på den också!

Puh. Tre pass på en kväll.
Jag sov gott på tåget hem. Och i dag är jag skönt trött i kroppen. Fast det så klart. Det ska bli lika roligt att träna ikväll igen.

Inga kommentarer: