fredag 4 mars 2011

TGIF

Jag laddar för fullt.
I morgon går flyttlasset till Borgen för Felicitas och Hero.Det blir med all sannolikhet ett vansinnigt rusande i trapporna, men den här gången går det nedåt Förra året flyttade vi in Felicitas i lägenheten. Nu har hon och Hero (som inte fanns med i bilden då) köpt hus. Modigt men fantastiskt underbart!

Jaja.
Jag avslutade jobbdagen med ett telefonsamtal som inleddes med "Jag är ju ingen rasist..." Av erfarenhet vet jag att luren inte läggs på med ett leende från min sida. Försökte i alla fall låta mitt professionella jag sköta snacket och koppla bort min privata sida. (Men var tvungen att frustrera av mig med ett par kollegor efteråt. Så klart. Det hade ni med gjort.)

Upp på blåa faran och iväg till Sats där Yogan nästan hade satt igång. Som alltid i de sammanhangen rusar jag in med andan i halsen och släcker nästan ljuslyktorna på scenen när jag far förbi.
Bra start. Kanske inte, men det blev 70 fantastiska minuter av att sträcka ut kroppen på alla möjliga vis. Och visst har det skett saker sedan jag började med capoeira för ett halvt annat år sedan. Heja stretch och höga sparkar! :)

Men nu är det dags att sova. Jag är rejält trött efter en lång vecka fylld av träning, vänner och arbete. Och imorgon gäller det att mobilisera krafter för att lyfta lådor och möbler. Men sen väntar flyttpizzan som aldrig smakar så bra som efter en flytt.

Sov gott, darlins!

Inga kommentarer: