lördag 19 mars 2011

Fanstastisk träningslördag

En sådan härlig dag det har varit. Nä, jag dristar mig till att säga; en sådan fantastiskt härlig dag det har varit! För i dag har det varit "Träna för de hemlösa". Ett grymmans bra initiativ av Sara, Jessica och Åsa där man fick träna så mycket som man orkade och samtidigt ge ett bidrag till Stockholms stadsmission. Så fenomenalt!

Jag och fina Mela innan jag ens börjat träningen. Pigg och glad!
(foto)

Jag drog till med fyra bad ass klasser och älskade (nästan) varje sekund. En boxklass (som låg under namnet Kampsport) där jag teamade med Lotta som tyckte jag hade ett grymt fighting face. Haha, fint värre.
Jessicas Functional moves är precis som det låter; funktionella rörelser. Soligt, roligt, flåsigt och bra drag under skorna. Me like!

Jag kickar mot Lotta och ser nu hur snyggt matchade vi var!
(foto)

Men sen blev det en kamp mellan viljorna. Jag ville, ville gå på Emils cykelpass. Men ville, ville också gå på Ruffien. Efter några sax-sten-påse och tittat inuti en torsk (eller nä, det gjorde jag inte alls. Men det låter bad ass) valde jag det sistnämnda. Jag och Åsa joinade och hon var superstark och helt outröttlig, så grymt!

Superstarka Åsa släpade runt på mig som en liten vante...
(foto)

Efter en timmas brottande, släpande, lyftande och hoppande skakade jag i mina grundvalar. Kan ha varit ett tecken att jag inte ätit sen frukost runt nio. Men det kändes helt okej och tänkte att jag absolut fixar den sista klassen; yoga. Fast det var ganska kört med balansövningarna.... Men galet skönt att sträcka ut kroppen efter en grymmans bra dag.

Benböj och bicepscurl med mig i famnen!
(foto)

Väl hemma i soffan tänkte jag bara sitta en kortkort stund. Bara för att hämta andan och njuta av post-träningskänslan. Tre timmar senare vaknade jag. Med örat dubbelvikt. Rackans. Bara vecket inte blir kvar för alltid. Då får jag antingen gå i mössa mest hela tiden eller skaffa Gustav Vasa-frisyr.

4 kommentarer:

Helena sa...

Haha...örat...sjukt kul! Bra jobbat igår och kul att ses igen! :)

Åsa sa...

Tack kompis för ett jätte bra pass! :) Superstarka du. <3

Annoula sa...

Oj jäklar vilket pass! Men det ser galet roligt ut :)!

Ruth sa...

Helena: Jaaa, galet. Hur kan man somna så? Skoj att ses, får göra det snart igen!

Åsa: Tack själv! Du är ju hur stark som helst, en riktig utmaning!

Annoula: Hemskt jobbigt, men vansinnigt roligt!!