måndag 10 januari 2011

kvalitetstid

Precis när klockan slagit 17.00 plingade syster yster på dörren. Happy, happy suprise! Hon är i det så kallade välsignade tillståndet och jag klappade en stund på mosters älskling. Allt som oftast kände jag något som puffade tillbaka. Det är en sådan överväldigande känsla! I mars tittar h*n ut och jag längtar! (Hoppas den blir lik mig!)

Hon gav sig i kast med pusslet.

Vi har inte träffats på jättelänge och pratade loss om allt och inget. Om hur ingen av oss känner oss specillt vuxna- trots att vi verkligen borde vara det. Är det alltid så, att man inte riktigt hänger med i svängarna? Men hur man än vrider på det, är det i alla fall skönt att vi har varandra.Bord, tsss... Inte när man har en mage att ställa skålen på!

Lite fruktsallad med keso slank ner tillsammans med vårt favoritte. Ah, det är kvalitestid! Och så klart var vi ju tvugna att jämföra våra magar! Fast jag är nästan avis på henne... Magen är jättefin och hela hon ser fantastisk ut.

Systrarna yster i högform.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Faktiskt jätterolig bild!! Ett tvillingapar som för första gången i livet är HEEEEELT olika (fysiskt sett då, för nu råkar ja veta att ni e ganska olika personlighetsmässigt).. :)

Ruth sa...

visst är den rolig! Ska försöka ta en liknande bild om några veckor då hon blir ÄNNU större!
Jaa, vi har ganska olika personligheter. Fast det gör ju att vi kompletterar varandra desto bättre. :)

Helena sa...

Haha...här är den ju! Underbar!