fredag 12 mars 2010

Lunchbryderier

Jag är inte världens mest innovativa när det kommer till mat. Sanningen är att jag kan komma på minst fjorton saker på rak arm som är roligare än matlagning. Därför är det så bra att det finns en lunchbuffé att plocka av nere i restaurangen.

Man fyller på tills man skäms. Och sedan tar jag ytterligare lite till...


... och det fyller tallriken riktigt bra. Med en burk makrill i tomatsås blir det en helt godkänd lunch och kostar inte mer än en selma.

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Jag älskar buffér (om de har bra och fräsch mat vil säga). Bäst är det efter ett långpass. :-)

Lisette sa...

Underbart du skriver - "Man fyller på tills man skäms. Och sen tar jag ytterligare lite till..." Jag tror jag ska anamma det uttrycket.

Ruth sa...

ingmarie: Haha, absolut!! :)

Lisette: Jag är trots allt ölänning OCH Smålänning, det ger konsekvenser.. Hihi. Men klart att du ska använda uttrycket!