tisdag 1 december 2009

Utmanad 300 gånger på en kvart

Men hörrni, hemskt vad tiden går fort! Livet har rusat på i 540 och jag är förundrad att vi redan har trillat in i december.
Vad som har hänt?
Massor!

I söndags fick jag följa med Mela och träna med hennes rugbylag. Nä, tok heller. Jag är urusel på att tacklas och att springa i knähög lera (även om några av mina långpass under året har varit precis sådana)(knuffa folk ur vägen och ta mig genom sjok av uppblötta grusvägar)En del av lagets vinterträning är att vara med på CrossFit. Det fanns platser över och jag fick tag i en. Mela är grymmans vältränad och jag var smått nervös över att inte alls hänga med i vändningarna. Dagens Wod (work of today) var 300 challenge. (Spana filmen!)Så galet, vidrigt, underbart jobbigt! Jag flämtade i en liten rosslande hög efteråt. (Och jag var inte sämst utan hamnade någonstans i mitten av dessa urstarka tjejer.) Träningsvärken blev dessutom inte nådig någonstans. Vaderna protesterade å det vildaste, jag kan bara ta mig framåt genom att rulla fram steget. Haha, kollegorna tyckte jag såg ut som en skadad sjöman!
Jag hoppas, hoppas att det finns plats även nästa söndag!

2 kommentarer:

MAJA: Style & Life by Leia sa...

Habari ako:)

Härligt med superjobbigt på skönt vis....en vacker dag ska jag väl lyckas ta mig i tagen å hitta lite ledig tid å faktsikt ta tag i det där med löpning etc.

Hittade hit genom Milla....och så skoj att du läser swahili....vart gör du det? uppsala? stockholm???

kramar

Ruth sa...

maja: style &amp...: Japp, det är hur jobbigt som helst och man tror nästan att man avlider under passet. Tycker absolut att du ska skaka liv i löpningen. Fantastiskt skönt när man kommer i gång!

Den här terminen läser jag dessvärre ingen swahili, men ska börja igen i vår och då på vuxenskolan i stockholm. Har även planer på att ta en kurs på u-sala uni.