måndag 16 november 2009

Som jag har längtat!

Det blev knappt någon träning alls förra veckan. Käraste mor var här och jag hade inte hjärta till att sticka iväg ytterligare efter jobbet. Dessutom har jobbet klängt sig fast vid ryggen och har krävt min fulla uppmärksamhet. Ahhh... jag vet ju exakt hur jag reagerar på flera dagars träningsuppehåll. Blir irriterad, rastlös och till slut går det så långt att jag kastar mig ner på golvet och gör armhävningar.

Därför blev jag så glad när snygga Jane föreslog en träningsdejt imorse. Och det blev träning när den är som allra, allra bäst! Tessan på instruktörscykeln (som jag har längtat!) och Jane bredvid som peppar och ser till att jag sitter rätt. Jopps, hon petar på mig med jämna mellanrum. (Hmm, det är nog så att axlarna inte ska peka högre upp än öronen) Det blev 55 minuter av rundtramp och flåsig andning. Det MÄRKS att jag inte har spinnat på en halv evighet. Hoppas att det blir ändring på det snart så att jag i alla fall kan ha en morgonspinning i veckan. Håll en tumme, är ni snälla!

3 kommentarer:

Emliscious sa...

vilka mornar kör ni!?
jag skulle vilja hänga på en onsdag morgon =)

Åsa sa...

Härligt med träningsdate! Och inte så tokigt med super Tessan på instruktörs cykeln.

soffan sa...

Det låter så himla skönt att träna på morgonen när det är någon annan som gör det! Själv tycker jag bara att det är plågsamt. Ska kanske ha en BODYPUMP 06.45 till våren, då blir det till att bita ihop. Puuuhhh...