måndag 26 oktober 2009

Hur tänkte de här?

Jag går enbart efter rutiner på morgonen. Något annat funkar inte, då glömmer jag hälften hemma och lunchlådan på soffbordet. Allt som oftast går jag upp precis vid samma tid, 05.43. (Det känns mycket enklare att gå upp 43 än vid 40, fråga mig inte varför!) Varje morgon vid samma tidpunkt packar jag gymväskan, sätter på ansiktet (mejken...) och frukostbestyrar. En ny rutin är att greppa cykellampan, det är ju så rackans mörkt nu för tiden!

Men när jag kom ner till Lila faran var det alldeles ljust. Jag stelnade i steget. Waaa, nu har försovit mig en hel timma och jag blir toksen till jobbet.
Illa, illa, illa...
Tja, så höll jag på tills jag kom på att allt var i sin gilla ordning. Det SKA vara ljusare på morgonen nu. Har ju vridit fram klockan och ett tag till kan jag skippa cykellamporna på morgnarna. Annat blir det när mörkret faller redan under tidig eftermiddag... Men det, det får vi ta då!

Barcelona sommaren 2009. På starbucks, såklart!

Vad jag egentligen ville säga var det här:
Jag antar att det inte finns någon som har missat att Starbucks ska öppna på Arlanda nästa år. Jag ser för min inre syn hur horderna (av främst modebloggare) vallfärdar till Arlanda för att fota sin outfit med en mugg i handen.

Men nu hörde jag att kaffestället förmodligen bara blir tillgängligt innanför säkerhetskollen. Med andra ord, man måste ha ett bordingcard för att kunna pimpla latte för 66 spänn glaset och käckt beställa sin decaf-fatfree-icecofee. How rude! och framförallt, hur tänkte de här?

4 kommentarer:

maria sa...

Vilken tur för mig att jag kommer in där...:-)

Ruth sa...

maria: tur för mig att du kommer ta med mig in! :)

Ellinor sa...

Det kommer säkert inte ta lång tid innan de fortsätter in expansion. De måste bara se till att öka frustrationen över otillgängligheten först :P

Ruth sa...

ellinor: Man kan alltid hoppas! Det är nog som du säger, att de vill att folk ska sukta efter det ordentligt innan kafeerna slår upp inne i stan!