När jag klev ur biosalongen hörde jag flera som pratade om matlagning och vad de skulle svänga ihop senare under kvällen. Bland annat var några tonårskillar djupt inne i diskussionen hur man får till en bra bernaissås. Fniss, det var så gulligt att jag inte kunde göra annat än att le. Själv hade jag inte några tankar att utöva någon som helst kokkonst hemmavid. Men när jag funderade, insåg jag att lunchlådorna behövde fixas.Suck pust och stön. Men så tänkte jag på hur Julia Child skulle ha lagat maten. Ja,typ så här:
Haaha, märkligt hur roligt man kan ha medan man steker kyckling, öppnar en burk tomatsås och hackar lök. Mer sånt åt folket!! Nu hoppas jag att det smakar bra också!
***Julia Childs "Mastering the art of french cooking" är för USA, vad "Sju sorters kakor" är för svenskarna. En odödlig klassiker, med andra ord!

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar