måndag 28 september 2009

Aj, järnvägar!

Runt tio i dag högg det till i knäet. Vid lunch blev det värre och har därefter eskalerat. Hmm, undrar vad det kan vara för något! Jag sprang en runda i går kväll- en helt normal i mitt springa-lagom-tempo. Med andra ord, inte ett dugg extrem. Det känns nästan inget när jag cyklar, bara när jag går. (mucho mysko!)

Precis där gör det ont, under patella. Rackans!

Tanken var att köra ben på gymmet ikväll. Efter uppvärminingen på Crosstrainern (känns nada där) testade jag några djupa benböj. Dömt att misslyckas. Ahh, misspepp! Brukar inte ha problem med omkastade träningsplaner, men nu blev jag riktigt sur. Inte enbart för att jag inte kunde göra det jag hade planerat. Nej, snarare att rädslan för att ha dragit på mig en skada sänkte humöret. Jag genomförde trots allt ett triceps/bröst-pass och satte stämpeln godkänt över det. Men godkänt är inte ens i närheten av nöjd. Suck. Hoppas det går över snart och att det inte sätter käppar i hjulen inför Utmaningen. Just det; Utmaningen som börjar på torsdag! Vad det är? Serru, här avslöjas inget i onödan ;)
Come back and see!

3 kommentarer:

JoHo sa...

Åh, fy vad tråkigt! Jag håller tummarna att det inte är någon långdragen skada eller så...

...och jag är mycket nyfiken på utmaningen! :D

Terese sa...

Usch och fy! Hoppas att det snart går över. Miss U babe. Var ett tag sedan. KRAM Terese, www.sparkibaken.se

Ruth sa...

joho: Hoppas jag med!! Det skulle förstöra så mkt med en långdragen skada nu. Hihi, utmaningen är riktigt skoj, å kommer bli apjobbig :P

terese: Jaa, hur trist som helst. Vi måste ses snart, darlin! KRAM