tisdag 29 september 2009

Norrland, it is

Aha, nu har jag ytterligare bevis för att Uppsala ligger i Norrland. Hur kommer det sig annars att det var is på perrongen imorse? Just det. Hualigen... Det verkar som om vintern är på intåg nu. Och jag är inte förtjust i varken is eller snö eller kyla. Varför? Jag åker inte skidor, gillar att cykla och springa året runt och hatar när trottoarer och annat mög får en ishinna. Man kan inte springa lika fort eller cykla i vansinnesfart (utanför Stadshuset där turisterna hopas, vilken årstid det än är)
Dubbdäck på hojjen, är det en bra grej? Eller så tjock jacka att man knappt känner asfalten om jag skulle drutta omkull? Hmm, vet inte! Överös mig med goda idéer hur den kommande vintern blir så bra som möjligt!

Måste annars bara berätta: Min praoelev når mig till strax nedanför axeln. Det betyder att när hon ställer sig snett bakom mig, hamnar hon i min döda vinkel. Inte minst när jag är så inne i det jag gör att både tid och rum försvinner. Det kan handla både om texter som jag jobbar med och när jag är på Facebook. Och det är ju klart att tjejan placerar sig i döda vinkeln när jag är inne på Fejjan... Haha, hon kommer ju tro att jag bara surfar runt och inte knåpar ihop en endaste skapelse. Jag lovar, jag skriver en hel del matnyttigt om dagarna. Men Fejjan är livsnödvändigt. Så det så!

1 kommentar:

baba jangu sa...

Skaffa stödhjul. Förresten finns nog stödhjulen kvar från din första cykel.