onsdag 8 juli 2009

Told you so, det blev en kanondag igår! Reportaget på Erikdalsbadet gick utmärkt. Ja, när jag väl kom in vill säga. Den vanliga entrén var stängd och jag cirklade ett par varv innan jag insåg att ingången var via via utomhusbassängerna och därefter in i själva badhuset. Tss... krångligt värre!

Medan Malins make och bror simmade för glatta livet någonstans i skärgården (de ska simma vansbrosimmet på lördag, good luck!) lunchade vi. Valet föll på Skrapan av den enklaste anledningen att de har stans bästa kaffe. Jopps, det är dagens sanning! (ni får gärna överbevisa mig genom att bjuda på kaffe på andra ställen...) Prat om ditt och datt och barn och stan och semestrar. Me like. A lot.

Bästa Malin i favoritfärgen

Någonstans efter 17.00 kom syster hela långa vägen från förorten. Hon linkade lite efter att ha tappat ett glas i golvet och trampat på en skärva. Smärtan att den satt så djupt att hon inte fick ut den var inte ens i närheten av att hon smashat ett glas från Iitalla.
Vi traskade i några butiker och jag hittade ett par fina skor. Höll på att impulsköpa en klänning men ångrade mig i sista sekund. Den var jättefin, kort med öljetter längst ner. Men tycker inte att jag passar i ballongmodell. Äh, där sparade jag 600 pix!

Våra ballerinaskodda fötter tog oss vidare mot Sergel och biomörkret. The Proposal fick oss att skratta högt. Många "oj-oj-o"j, massor av näääää"och ännu fler "såg du hennes Christian Louboutin-skor och Pradadräkt". Fantastiskt roligt i ett fantastiskt sällskap. And me like a lot. Again.

2 kommentarer:

JoHo sa...

Åh, såna här inlägg kan inte göra en annat än GLAD! Härligt att läsa :) HOppas fler dagar blir leende-solskens-dagar!

Ruth sa...

JoHo: Nämen, vad härligt att läsa! Hoppas oxå att fler dagar blir solskensglada dagar!! kram på dig