torsdag 9 juli 2009

Oraklet i Delphi

Eller helt vanliga smartskallar: Jag har ett dilemma. På lördag ska jag enligt Tjejklassikerns obändiga regler simma i Vansbro. Förutom att vädret är urkasst ser jag inga större problem med det. Kruxet ligger ett par månader längre fram i tiden. Närmare bestämt den 27 september. Ni som kan er löparkalender vet att det är då Lidingöloppet äger rum. Samma helg är det bok-och bibliotekmässa i Göteborg. Jag kunde inte springa loppet förra året då jag var där. Samma visa i år igen. Jag är stationerad på plats i Götet. Ska intervjua folk, ta reda på de bästa boknyheterna och vimla runt. Det finns inte ens i min brors bästa kompis kusins fantasi att jag kan sjappa till Stockholm en dag tidigare.

Till mitt dilemma:

Ska jag ta mig omaket och åka till Vansbro, simma tjugo minuter för att kuska hem igen. Allt detta när jag inte kan slutföra projektet med (en mästerlig tid på) Lidingöloppet? Kan det vara tillåtet att hoppa av så här mitt i utmaningen?

5 kommentarer:

ewa sa...

din äldsta och bästa syster mässar i grottans dimmor: hoppa över det hutlöst kalla simloppet. mycket mysigare att plaska med mig på sturebadet!

Malin sa...

Hjärtat, jag håller med din kloka syster :-) som vi pratade om häromdan, det är väl bättre att du fokuserar på annat lopp/utmaning då, när du ändå inte kan fullfölja klassikern. För så mycket kan du väl inte älska simning att du gör det ändå, om jag känner dig rätt??;)
kram på dig!

ms sa...

Strunta i B&B-mässan! Skolka, sjukanmäl dig eller nåt. Spring istället, du kommer inte att ångra dig :)

Ruth sa...

ewa: sturebadet, jag såg inte till dig där!!

malin: usch nej, simning tillhör knappast det roligaste som finns

ms: jag skickar syster i stället! Ingen lär märka någon större skillnad...

Lena Göthberg sa...

Jag kanske kan få åka på Bok- och Biblioteksmässan i ditt ställe! Tycker alltid att det verkar galet spännande på tv. Sitter alltid klistrad.. :)