fredag 10 juli 2009

Grymmaste fightern i stan

I början av min Sats-karriär var jag ett hängivet fan av gruppträningar. En av mina favoriter var BodyCombat, en mix av olika kampsporter. När jag började jobba i Uppsala för ett år sedan (OMG. Redan!!!) krockade tiderna med varandra. De allra flesta Combatsen satte i gång när jag knappt ens hade hunnit till Stockholm. Andra höll rum på center utanför min cykelsfär and so on. Dessutom växte kärleken för styrketräning och löpning och tog mer tid i anspråk. Vad jag vill säga; det har inte blivit någon Combat på ett oändligt bra tag.

Puh... jobbigt värre att fightas i luften.

Därför blev jag riktigt glad när jag igår såg att det fortfarande fanns platser kvar till kvällens klass. Glad i hågen begav jag mig till Sats Hötorget. Jag har tränat för instruktören tidigare, en otroligt inspirerande tjej - precis vad man behöver en regntung torsdagskväll.
Det blev mängder med sparkar, slag och en rejäl dos av studsande. Slog hårt och använde hela kroppen, kände mig som den grymmaste fightern i stan. Pulsen rusade, musiken pulserade och jag blev heeelt slut. Riktigt roligt träning och jag kommer försöka få in fler pass i höst!

3 kommentarer:

Snorkfröken S sa...

Låter lite som om du kommit hem :) . Och vilken snygg träningströja!

Lia sa...

fin blogg ! kommentera gärna min :)

Ruth sa...

snorkis: Ja verkligen! galet roligt!

Lia: tack, tack.