tisdag 7 juli 2009

Leendets dag

Hörrni, jag tror det här kommer bli en utmärkt dag! Jag har just skrivit klart en text om fängelser i Kenya som har genomgått en enorm förvandling. I går blev jag klar med artikeln om The Topsecret Fotouppdrag. Blev bra, om jag får säga min mening! (Om den publiceras på webben länkar jag till den)
Och om en stund spänstar jag vidare mot Erikdalsbadet. Simborgarmärket firar 75 år i år och det ska visst uppmärksammas grymmans (...) mycket i dag. Klart jag är där med min superkamera och block i skrivposition!

På tal om skrivposition; igår frågade en av våra gulliga grafiker om hon fick låna "ett lagom kluddrigt block" till ett foto. Jag räckte över mitt och hon suckade belåtet att "det är perfekt, ingen kan ana vad det står". Haaa... Jag säger då det. För ett par år sedan var min handstil relativt prydlig. Men när det går undan med pennan hinner stilen inte riktigt med.

Ni ser ju själva...

Oj, vad jag svamlar! Bra dag, var det. Efter plaskande barn och spretiga simtag (barnens alltså, inte mina. Jag badar varken inomhus eller utomhus) (badkar är det enda som går an) ska jag träffa älskade Malin. Hon är i stan ett par dagar och naturligtvis drar vi en lunchtimma tillsammans!
Ytterligare jobb och skriv och fotande blir det tvillingdejt. Lovely! Jag har planerat in en bio med tillhörande popcorn och dricka. Men säg inget till henne, det ska bli en överraskning!

3 kommentarer:

Snorkfröken S sa...

Låter som en bra plan för bra dag! Och den sunshine inställningen som lyser igenom i ditt inlägg, blir man ju bara glad!

Ruth sa...

snorkis: visst gör det! Å glad JAG blir att du blir glad :D

Lena Göthberg sa...

Tycker det var elakt att säga att ingen kan lista ut vad det står.. jag kan minsann se både "De" "företag" "nätverk" "tillfällen" och "tro på er". Så det så! :)