onsdag 17 juni 2009

Himla frusterande kväll!

Den enda Blogger boot camp-tröjan jag såg var min egen.

17.53
Bråttom, bråttom. Jag skulle vara nere i Hagaparken för Parloppet dryga halvtimman senare. Tunnelbanan var sen och jag kastade mig in i vagnen. Manade på föraren att gasa på, joggade genom parken och kutade upp för trapporna.

18.17
Inne i lägenheten. Rotade fram löparkläderna, fick fram BBC-tröjan och pulsbältet. Snörade på skorna och i väg med stuns i benen.

18.27
Trampade på perrongen och väntade på tåget som aldrig ville komma. Efter en evighet och en halv susade det iväg mot Odenplan. Hittade rätt buss (skulle aldrig hunnit gå till Haga, även om jag föredragit det big time) och hoppade av vid rätt hållplats.

18.52
Inga problem att se vart starten var någonstans. Men galet vad mycket folk!!! Läste att det var över 800 löpare anmälda... Irrade runt, letade efter Sofia och hennes BBC-tröja. Det började närma sig start. Gah, jag hittade henne inte! Och utan nummerlapp fick jag inte starta. Både uppgiven och arg och frustrerad hade jag ingen annat val än att åka hem igen.

19.54
Hemma och messade Sofia hur fel det blev. Eftersom jag redan var löparklädd tog jag den mest sura rundan någonsin. Slank sedan in till grannen och beklagade mig. Ingen löpning i lag, ingen medalj och ingen fika efteråt. Och stackars Fia fick springa singel. Ah, vilken dum kväll det blev!!!

3 kommentarer:

Sofy sa...

määääh! Jag joggade ju där längst bak där starten var!!! med kuvertet viftandes i handen ochd en vita tröjan på. Suck. Nästa gång får vi springa par!

Terese sa...

Som vi letade efter en bortsprungen Ruth :-( Nästa gång ... KRAM

Snorkfröken S sa...

Nä men stackars er! Hoppas tidsplaneringen funkar bättre nästa gång!