fredag 22 maj 2009

Ladies times two

Strax före två igår plingade jag på hos Tess. Med mästerchauffören Glenn vid ratten susade vi till vackra Tyresö. Jane har fyllt år och hon bjöd in till fölsedagsfika. Hela superkvintetten var där i sällskap med hundar och sambosar. Det blev en jättetrevlig stund på terassen till Vi satt på Villa Drömhus. (Jane och Niclas bygger hus, snart klart!)

Några timmar senare, fylld av både blåbärspaj och av strålande humör, kom jag in till stan igen. Det var dags för Ladies Club Sthlm. Vi är ett gäng härliga tjejer som träffas en gång varannan månad för att göra något extra tillsammans. Hitills har vi paddlat kajak, gått på chokladprovning, besökt konserthuset med mera. Vi har alla ansvar för varsin gång och brukar bara ge ledtrådar till vad vi ska hitta på. Den här gången stod det "Klä er i sann Ladies-anda med en touch of pink"

"Var är han någonstans?" Sökandet efter den förmodade älskaren går överallt.

Under middagen på Café Milano gissade vi på både det ena och det andra. Tillslut gissade någon rätt; Dramaten och De muntra fruarna i Windsor. Hysteriskt roligt om den svulstige Fallstaff som inte kan hålla fingrarna borta från kjoltyg, avundsjuka män och listiga kvinnor. Rekommenders varmt!

Inga kommentarer: