fredag 30 januari 2009

Spärrar upp ögonen

Jag sitter riktigt obekvämt i min mörkgråa soffa. Kudden är knölig bakom ryggen om hela kroppen är vriden i en krampvarnande position.
Varför allsindar då, undrar ni naturligtvis.
Jag får inte somna!

Så enkelt är det. Jag måste skriva klart en artikel nu på en gång, annars hinner jag inte med deadline. Imorgon finns absolut inte tiden. Nä, då är det rekordlångt joggpass på 26 km som gäller.

Därefter spänstar jag iväg till Grand Hotel och bröllopsmässan för att därefter guida Bea rätt i gymdjungeln. Eller rättade sagt; hon har en kupong för gratis träning på Sats. Så klart att jag vill hjälpa till att träna. Passar mig utmärkt eftersom jag behöver få in ett styrkepass till den här veckan!

Ah, måste fortsätta med reportaget nu. Hoppas ni har en toppenkväll!
lots of love.

2 kommentarer:

Marie sa...

Gokväll!
Fruktansvärt imponerad över din framfart, hur orkar du med ditt tuffa tempo, en riktig superkvinna! Men ta hand om dig så att du inte sliter ut dig fullständigt! Vill fortsätta följa sina intressanta strapatser i din underbara blogg:)
Kram Marie

Ruth sa...

Marie: superkvinna, oj det var det värsta! Inser att det har blivit lite för mycket den senaste tiden och ska ta det lite lugnt den närmaste veckan! Fast överger inte alla äventyr, du måste få nåt att läsa om =)