fredag 30 januari 2009

Prioritera hit och prioritera det

Ändrade planer. I stället för träning i ottan med Jane tog jag en välbehövlig sovmorgon. Insåg även (med lite hjälp) att det inte alls är nödvändigt att få in två träningspass på en och samma dag. Jag är inte så mycket för att prioritera bort. Nej, ju fler roliga saker desto bättre, brukar jag glatt nynna när jag fyller i agendan. Lägga till saker, dygnet har trots allt 24 timmar och vem behöver egentligen sova. Kopernikus, den gamle stöten, sov aldrig mer än tre timmar per natt. Och se vad han uppnådde under sina levnadsdagar!

Min lediga fredag såg från början ut så här:
”Klart jag hänger med till gymmet. Japp, senast 06.15 är jag på plats. Efteråt kan jag alltid göra en jobbgrej och sedan hjälpa till med ett par saker på mitt förra jobb. Ser att Tessan kör ett spinningpass, nu har jag äntligen möjlighet att vara med på det. Äh, klämmer inte lite axelträning innan och lägger till några armhävningar bara för att det är roligt.
Syster yster är dessutom halvledig idag och jag måste måste måste bara träffa henne! Och varför inte hänga med en sväng till hennes jobb för att säga hej till coola kollegorna! När jag ändå har ångan uppe skulle jag lika gärna kunna ha en telefonintervju. Kan nog få in den på vägen till bröllopsmässan. Och här någonstans har jag bestämt träff med Oliver för att assistera honom i att köpa löparskor. Sjutton, rean har jag knappt slängt en blick på. Det tillhör att man åtminstonde går in i några butiker. Jag borde även få in lite skidträning, jag är ändå ledig idag.”Någon mer än jag som undrade vart dagen tog vägen… Jag har plockat bort de saker som inte är absolut nödvändiga för att satsa på de som berikar mig. Och med en liten puff från Jane blev det som sagt sovmorgon. Syster stannar kvar på schemat liksom jobbgrejerna (de ska ändå göras!) plus löpardojjorna. Grabben måste ha något bra att springa i...

Har tänkt i mer än en timma att jag ska slänga in en maskin med tvätt och städa upp lite granna. Under tiden jag har skrivit det här har jag ätit frukost, ringt ett par jobbsamtal och sneglat bort mot spinningskorna. De åker i alla fall på idag!
Se nu till att få en fantastisk dag!


3 kommentarer:

Mela sa...

Tur att du skrev spinningskor, så jag kommer ihåg mina som har vilat sig i jobblådan i typ ett år nu. Ska ju trots allt få spinna för Tessan på söndag! Ha en skön dag!

Kram.

Terese sa...

Pjjjuuuuh. Inte konstigt att du kände dig seg på cyklingen idag. Ses snart snygging.

Ruth sa...

mela: är mer än gärna din personliga påminnare! Säg bara till vad det gäller nästa gång så ska jag skriva om det! Hoppas allt gick bra på konventet!!

Terese: Hmm, kanske inte så underligt ändå. Tack för sällskapet på mässan och för den utmärkta spinningklassen!!! vi ses