fredag 13 december 2013

Liten krabat och andra krumbukter

Puh, en sån dag det har varit! Jag var på Gymgrossisten imorse och introducerades ytterligare i företaget. Jisses, det är stort och proffsigt och alla som jag mötte verkade älska sina jobb. Inspirerande och motiverande!

Strax efter innan lunch traskade jag iväg på väg mot syster yster och den nyaste krabaten i släkten. De bor precis utanför stan och det tar max 20 minuter att nå
deras station från centralen. Lägg till några minuter så är väntan mellan tågbyten inräknad. Men i dag ville det sig annorlunda.

Äntligen på t-banan. Huvaligen vilken resa!


Let me tell ya.
Det hade brunnit i nån kabel i t-banan tidigare på  morgonen. Det betyder inställda tåg och en massa tid som bara försvinner ut i tomma intet. För att göra två timmar till ett par minuter; jag åkte tunnelbana åt heeeelt fel håll. Chansade på att en ersättningsbuss gick åt mer rätt håll (det gjorde den) traskade runt i alla fall 5000 steg på en station som Gud glömde. Tillsut kom rätt tåg och jag satte mina plattfötter innanför dörren hos syster,  svåger och minipyret.


De små fötterna! En sån söt och fin och snäll och alldeles underbar liten tjej! Hon sov i min famn och protesterade bara när jag bytte blöja och klädde på henne. Lilla gosisen... :)
På väg hem studsande jag nedför trapporna och råkade på en granne. Hon sken upp och sa "nämen där är du ju, jag har undrat hur allt har gått." Så tystande hon ett par sekunder och utbrast "Gu vad fräsch du ser ut. Ingen kan tro att du födde barn för två dar sen!".
Hihi. Tack tack. Fast det var ju inte jag. Men en komplimang är alltid en komplimang!

Inga kommentarer: