tisdag 10 december 2013

Lillasyster är häääär

Oh, jag har blivit moster igen! I natt klockan 02.47 ploppades äntligen en lillasyster till Easter! Den lilla är både kortare och lättare än sin syster, men å andra sidan bakades den äldre varianten hela 11 dagar längre. :)
Hon är alldeles bedårande med massor av mörkt hår, minimini plutläppar och behärskar grodpositionen som ett proffs. Mosters älskling!

Nu gäller det att hitta ett bra namn till henne. Njet, hennes saliga föräldrar har ännu inte tagit beslut. Fast i det här sammanhanget spelar det mindre roll; i bloggen får hon inte nämnas vid sitt riktiga namn. Ungefär som i
M. Night Shyamalans film The village från 2004 där de sa titt som tätt "the whom we don't speak of" när de menade de enorma monster i skogen. Ja, nu är ju den lilla nya bebisen inget monster. Inget stort i alla fall. Men hon behöver ett snyggt namn på den här sajten.
(Se bara på Easter som är en twist på hennes riktiga namn och en blinkning till att hon föddes i påsktider.) Jag tycker nog att min syster och svåger bör välja något som jag kan snurra om till något som funkar i tider som dessa. Vad sägs om Lucia eller Nobel? Eller varför inte självaste Nelson? 

Inga kommentarer: