onsdag 28 december 2011

Liten i korg har ofta roligt

Det blev hemfärd från djupaste Småland igår. Jag höll tummarna för smidiga timmar med lite trafik och en minitjej som skulle gilla baksätet. Nu brukar Easter inte vara speciellt besvärlig men bebisar är ju alltid bebisar... Lite oberäkneliga. Typ.
Liten lever livet
Och resan gick kalasbra. Inga punkteringar, inga stormvindar som blåste oss av vägen och inga allvarliga inga större jag-dör-av-tristess-skrik. Men det bästa var- tyckte i alla fallden minsta av oss - besöket på Biltema. Där fanns massor att titta på och hon bubblade mest hela tiden. Eftersom hon är aningen tung att kånka runt på satte vi henne i en kundvagn som man kan dra efter sig. 
Lugn.
Hon satt där hon satt. Liten kan nämligen inte resa på sig än och kanterna på korgen var så höga att inga nyfikna armar nådde över. Och utan att sladda i kurvorna gick det riktigt fint. Till både min, syster ysters och Easters stora glädje. Dessutom pekade hon ut det hon önskar sig i födelsedagspresent om tre månader. En radiostyrd bil. Fast den tror jag mest att hennes kära mor ville ha... 

Inga kommentarer: