fredag 9 december 2011

God morgon, todos!

När jag vaknade imorse trummade snöblandat regn mot fönstret. "Asch då" tänkte jag och var inte alls speciellt sugen på att faktiskt ge mig ut i rusket. Men med ett bra sadelskydd och varm mössa går allt... Ja, det intalade jag mig i varje fall.
Det blev en helt fab morgon med bland annat julkalendern, finkaffe (som återigen är så gott att man bara vill falla ner på knä) och yoghurt med mangosmak. (Har ni testat den där från Arla som är helt och hållet fri från tillsatser? Himla god!)


Nycyklad med snöglopp på jacka och mössa. :)

När det närmade sig avfärd plirade jag ut mot gården. Det såg fortfarande ganska snöblaskigt ut. Men med pappas mössa från tidigt 1970-tal, favoritscarfen, dunjackan och dubbla vantar var i alla fall förutsättningarna goda för en relativt smidig cykeltur. För att få upp bra-känslan i kroppen tryckte jag in ett pod-avsnitt med en av årets sommarpratare i öronen.
Och visst hade jag rätt; det gick ju kalasbra att cykla! Lite slirigt, ganska rejält mycket jobbigare att komma framåt men oändligt härligt. Lite extraträning så här en fredag i december. Jag tror inte att det kan bli så mycket bättre än så här.

3 kommentarer:

Suzan sa...

Du är så himla fin! =)
Hur går det med utmaningen? =)

JoHo sa...

Älska din positivitet! Låter som en "så bra morgon som möjligt under omständigheterna"

Och den där yoghurten ska jag spana efter... fin fredag på dig!

Ruth sa...

suzan; åh,tack!! Det går fint med utmaningen, men den är inte så tuff som jag förväntade mig!

joho: Haha, söta Joho! Testa även hallon och guava- kalasgod även den.