tisdag 22 november 2011

Glada dagar

 Söndagen gick i tvillingarnas tecken. Syster yster kom förbi med Easter i släptåg och under tiden lilltjejen åt lunch, passade jag på att äta frukost. Trots att det strilade ner begav vi oss ut på långpromenad- från Kungsholmen vidare mot Gamla stan via Kungsträdgården till Gallerian på Hamngatan. Det är häftigt hur vi alltid kan prata om allt och inget. Jag är så fantastiskt glad över att ha henne i mitt liv, världens bästa (och snyggaste) syster.


Klart det var tvunget att bli en bild i Gamla stan!
I de äldsta delarna av stan märkte vi att det visst var julmarknad. Det kändes smått underligt att känna glöggdoft och höra julmusik när temperaturen åtminstone var en åtta grader plus. Men ändå väldigt mysigt, trots att vi inte köpte något.

Ser ni allt folk? Galet!
På väg in mot city passerade vi NK. Antar att julskyltningen har kommit igång i skyltfönstren: det var fruktansvärda mängder med folk. Vi tittade på varann (ja, inte lillan då. Hon tillbringade stort sett hela promenaden med att sova.) och var inte ens i närheten av att lockas in i massorna. Man vet ju inte vilka smittor som lurar mellan jackorna...


Kan ju nästan tro att jag kan det här med att roa små barn.
 Efter ett par timmar var fötterna trötta och magarna hungriga. Klart att det blir fika då! Vi slank in i Gallerian och Easter passade på att vakna ur sin skönhetssömn. Medan hon fick i sig en banan åt jag och syster yster chevremacka med fikonmarmelad och valnötter. Inte illa någonstans! Efter puss och kram traskade jag vidare mot mitt och syster- nu med en strålande pigg Easter i vagnen- begav sig hemåt.

2 kommentarer:

ewa a sa...

Ni är mina två favorittjejer i hela vida världen!

Ruth sa...

åhhhh... Å ni är mina favorittjejer i hela vida världen!! <3