måndag 31 oktober 2011

Ond hals och nyklippt hår

Stockholmsjobb i dag då jag träffade mitt stackars intervjuoffer på centralen. Vi letade upp en superlugn plats på ett café (där borden såg ut att vara hämtade från närmaste lastbilshak) och pratade en bra stund. Supertrevlig  tjej med en mysig släng av finlandssvenska. Med mig hade jag en stoooor väska på axeln och jag hörde liksom att hon undrade "Är du i flyttartagen, eller?" Nä. Bara varit en hel helg i Uppsala.

Precis när klockan slog lunch spänstade jag in till frisören för att få ordning på torpet. Jag minns faktiskt inte när jag klippte mig senast. Men tjejen på andra sidan saxen skällde inte någonting utan pratade om om än ditten och en datten. Jag  flikade in några meningar och tyckte nog att jag skötte mig. Haha. Egentligen borde jag varit lite mer vildare i frisyrvalet än uppklippt i långa etapper. Det enda jag egentligen kräver är ett hår som man inte måste pyssla och fjäska med ett par timmar varje morgon, Nu känns det faktiskt super. Och doftar väldigt gott efter en massa lyxprodukter. 

En annan grej som inte känns super är min förtvivlade hals. Den gör svinont och är öm och svullen. I början av september (När jag var i New York) (Tror inte jag berättat om det, får bli i ett senare inlägg!) fick jag halsfluss. Tror dock inte det är nåt sånt på gång nu eftersom jag inte har någon feber.
Halsont eller inte- har i varje fall ett grymt sug efter träning. För att få ett okej på att träna slängde jag ut frågan om att bege mig till gymmet ändå. De fjorton svaren förkunnade att det absolut inte kom på fråga.
Suck.
Elände.
Det får dröja ett par dagar till.
Fram tills dess dricker jag te med pappas honung och myser i Kungsholmens skönaste soffa.


3 kommentarer:

JoHo sa...

Huuu så tråkigt att du inte mår bra. Krya på dig fort! (och håller med alla Facebooksvar om att inte träna förstås! ÄVEN om det är skittråkigt :S)

WellnessFight sa...

Krya på dig

Ruth sa...

joho: TACK! det är svintråkigt att inte få träna, men antar att det kan bli ännu längre frånvaro om jag drar på mig hjärtmuskelinflammation eller nåt annat i samma stil.

wellness...: Thnx!