måndag 17 oktober 2011

Familjehäng

I torsdags anlände mor och far till Estockholmo och dagen efter kom storebror med flickvän inflygandes. Själv kikade jag in på kvällen efter avslutat dagsverke.
Det stod familjehäng på schemat.
Vi vandrade på stan, gnabbades med försäljarna på Hötorget, fikade, for runt och for omkring.  Vi fikade igen- så klart- det hör till när man röjer runt som värsta höststormen.

Under våra middagsdiskussioner fladdrade köksluckorna. Och alla försökte få sötnosen att skratta så att hon mest liknade en kluckande höna. Och som vanligt när vi ses måste vi kolla på några avsnitt ur Kvarteret Skatan. Underbar serie som alla vi i soffan får magkramper åt. (Allt medan mamma hyschade för att inte Easter skulle vakna)

Men varför kom todos de familia upp till hufudstaden? (Förutom att att hälsa på de mest bedårande döttrarna, vill säga) I söndags var det lillans barnvälsignelse. Andra döper barnen, vi valde en välsignelseceremoni för att barnet själv i framtiden ska bestämma om hon vill tro eller inte tro. Det blev en fin stund med bön och en pastor som hade vissa problem att hålla hjärtesnörpan i rätt läge. Hehe. Det krävs visst ett proffs för sånna saker.


Fikadags för både liten och stor. Hungrig så det bokstavligen skriker om det.

Inga kommentarer: