torsdag 19 maj 2011

Snart gosdags

I kväll ska jag i väg och träffa lilla tjejen. Jag är fortfarande förundrad över hur mycket jag älskar henne. Jag menar, jag som inte ens tycker om barn! Men sedan den där julikvällen förra året, när jag fick veta att jag skulle bli moster, har hon seglat upp till en klar förstaplacering. Hon kommer alltid vara mosters älskling och jag längtar efter att få vara en del av hennes liv. Förhoppningsvis tycker även hennes föräldrar att det är okej att moster drar med Easter på roliga äventyr! Capoeira, springa fort, klättra i träd och göra roliga, hemliga tecken med händerna. Ja, sådana roliga saker som man behöver en moster till!

2 kommentarer:

Emelie Löhf sa...

Hej! Vill du vinna en länkning i min blogg? Allt du behöver göra är att gissa rätt på vad som finns i paketet + att det finns med en riktigt lätt ledtråd!

Ha det bäst och lycka till! :)

http://emzablogg.blogg.se/2011/june/vinn-en-lankning.html#comment

sallynygards sa...

hejsan. snälla du! skulle du kunna ta bort din http://ruth.blogg.se för jag har sett att du itne skriver på den och jag skulle så gärna vilja göra en blogg som heter så, bl a för att det är mitt mellannamn och för att min farmor hette det. skulle vara tacksam för svar, du kan svara på http://sallynygards.blogg.se
tack på förhand :)