söndag 17 april 2011

Blogger boot camp

Oh, galet vilken helg! Vilka underbara människor och vilken grym energi! Jag talar såklart om Blogger boot camp. Två dagar fyllda med träning, glädje och adrenalin.
Just nu är jag så trött att på vägen hem höll på att somna vid rödlysena. Tur att min lila fara är såpass stabil att den inte välter i första taget. Haha.

Egen hög person med namnskylten runt halsen.

Alltså. Blogger boot camp.
I går morse kickade jag iväg på lila faran och räknade med en cirkus 30 minuter till Östermalm. Det tog aningen längre tid. Då jag inte är någon mönsterelev i att hitta rätt (ehum...) svirade jag runt en tio minuter extra innan Garnisonen uppenbarade sig. Runt 60 personer- många från bloggvärlden- fanns på plats och var taggade till tusen.

Nämen hej, kul att se dig!

Första passet var primal fitness som gick ut på att härma så många djur som möjligt. Vad sägs om att kräla som en alligator och skutta som en orangutang. På slutet skulle vi stå på huvudet, tur att vi gjort det så mycket på capoeiran och jag kände mig för en gång skull smidig!

Men bäst för dagen var utan tvekan och utan konkurrens makalösa Soffans Body combat. Hon är ett energiknippe som får solexplosioner att verka vara små tomtebloss. Kände mig som händelsebubblorna på Läderlappen när jag var liten; paow, bang, smock... Ni minns dem, eller hur? Klassen var så vansinnigt rolig att det liksom inte märktes att musklerna brann. :)


Den mer än välfyllda goodiebagen.

Mycket på BBC handlar naturligtvis om träning. Men ännu mer handlar om att träffa andra som bloggar, vars vardag man följer mer eller mindre dagligen. Att få träna ihop betyder jättemycket. Och inte minst att träffa dem man lärt känna sedan tidigare och som bor på helt andra platser i landet.
Me like.
A lot.

* samtliga foton Jane och BBC

2 kommentarer:

soffan sa...

Ååå, tack tack tack för dina fina ord gulliga Rutan!!

Ruth sa...

Men det är ju sant, du har mer utstrålning än Fukushima! (gick jag över gränsen där?) Soffan är bäst, ingen protest. ;)