söndag 17 april 2011

Det var en dag två också

Ja just det ja. Det var ju en dag två också! Body attack var hur skoj som helst. Alltså. Jag har inte tränat sånt här sedan jag var ung; aerobics i dess mest underbara form. Frågan är varför Sats inte har tagit in det här på programmet! Svettish, ren och skär glädje och en grymt taggad instruktör. Wohooo!

Moi i mitten, svarta brallor och vitt Nikelinne, som ger Tess en liten knuff.

Sköna Jessica var i sällskap med Soffan och körde body balance. En sköööön klass där balans, muskler och utsträckning av kroppen utmanas. Det var så vansinnigt varmt efter body attacken att det närmast kändes som bikram-balance. Haaah... Jag är inte riktigt van att svetten rinner under vita klasser.

Jessica och Soffan i full karriär. (foto Les mills nordic)
När jag kollade schemat var jag till en början smått besviken över att det bara var två klasser i dag. Men desto tacksammare blev jag efter den sista klassen. Kroppen var helt slut och jag fick övertala min arma kropp att över huvudtaget röra sig framåt. Föreläsningen om mat och kost var visserligen väldigt intressant, men fick mina ögon att kämpa mot tyngdlagen.

Upp och ner...

Efter dusch och fix var det så dags att kramas hej då. Lite ledsamt men roligt att få "träffas" i bloggvärlden. Och jag ser fram emot flera roliga bloggarevent i framtiden. Det här är ju så roligt att man absolut inte vill vara utan det.
Mer sånt åt folket, med andra ord!

Foton; Jane, BBC och Les mills nordic

2 kommentarer:

Jessica sa...

Visst var det galet varmt... jag tackar gudarna att jag fick rycka Vladimirs byxor o torka av min svett (& make up).

Kram på dig!

Ruth sa...

Tur att hans brallor fanns tillgängliga. Att bryta handleden för att man halkar på sin egen svett är om möjligt roligt i en komediserie, fast kanske inte lika spännande under tiden man håller klass... :)

kram!