måndag 3 januari 2011

Gott nytt år!

God fortsättning, folks! Tycker ni som jag att det har varit väl lite action på det här stället… (Förra året kände jag mig trött på allt vad skrivande heter. Jag jobbar med att producera texter och att också skriva på fritiden blev för mycket. Men nu har routern med tillhörande internet blivit installerat och blogglusten är tillbaka. Nice, ey?)

Nåja.
Skip the crap.
Över till något roligare.
Som nyår, bara för att ge ett exempel. Som de allra flesta andra kickade jag iväg 2010 någonstans långt bort och välkomnade 2011 med öppen famn. Mela och Jeppe bjöd in till nyårsbaluns i nya, fina huset. På plats fanns redan Jane och Hero, efter en stund kom Jeppes bror samt Astrid med tillhörande make.


Fem, fyra, tre, två, ett...


Det blev en lite annorlunda inledning på nyårsfirandet; bastu! Riktigt, riktigt härligt där vi efter att nästan ha blivit överhettade spurtade ut i snön och rullade runt några varv. (kallt!!!)

Hero stod för matlagningen och det serverades älgstek, potatisgratäng och sås på både kantareller och trattisar. En måltid som gjorde oss mätta, belåtna och inte minst väldigt glada.


Hela området lystes upp av fyrverkerier. Vackert!

Efter middagen hängde vi i soffan, lyssnade på en oerhört demokratisk spellista (där alla lade till sina fem favorittlåtar) och njöt av tillvaron. Och tur som en tok fick jag lift hem runt tre-snåret och somnade relativt ovaggad. Bättre start på det nya året än så här, har jag svårt att tänka mig.


Glatt sällskap gör att man blir glad. Enkel ekvation!

Bilder; Felicitas foto.