fredag 14 maj 2010

inspirera mera!

Häromdagen läste jag hos Petra om en inspirationskväll på Runners store. Klart som korvspad att jag ville dit! Inte för att det blir något Stockholm maraton för mig i år (vi tar det senare) Men det är alltid lika skoj att träffa likasinnade!
Halv sju kom jag och hjärter kung (även det tar vi lite senare) in i en nästintill fullsmockad butik. Fantastiskt roligt att så många ville dyka upp en kväll- som i ärlighetens namn var perfekt för att rasta löpardojjorna.
Ingmarie tipsade om hur man lägger upp träningen precis innan maran.
Först ut var Ingrid Lindgren Andrén som tog oss med på resan från myspysjogg med 8 km som långa slingan till engagemang i löparklubb för att delta i Berlin Maraton.
Ingmarie Nilsson kom näst på tur och berättade om hur man bör äta, träna och vila de sista veckorna innan man ställer sig i startfållan. (Hon som vunnit Stockholm maraton 1995 borde ju veta hur man gör, n´est pas?)
Efter dryga timmen var det Anna von Schencks tur. Hon är EM-löpare och överbevisade alla att det går att satsa på en löparkarriär, ha heltidsjobb och tre barn. Imponerande så det förslår. Men hon inledde med att understyrka att hon har precis lika många timmar som alla andra. Det gäller bara att fördela dem rätt.
På andra mingelkvällar är det vitt vin, på löparkvällar servar Maxim.

1 kommentar:

Silverscreen sa...

Kul att se satt du är tillbaka på bloggen :)
Låter som en verklig inspirerande kväll, synd att man inte kunde gå på den.

Kram