tisdag 9 februari 2010

over and out

Jag har tränat mycket, börjat rehabba mitt onda knä (som helt och hållet beror på felbelastning, låsningar och muskler som inte vill samarbeta) Jag har testat på nya träningsformer, övergett andra och varit på diverse äventyr. Jag kommer att berätta om allt sen.
Inte nu.

Just nu är det allra mesta upp och ner och in och ut. Det känns som om jag har på mig en alldeles för tung ryggsäck fylld av händelser och skeenden. Av saker jag inte kan påverka och av de reaktioner som följer i kölvattnet. Jag är uppriktigt ledsen över att inte kunna berätta vad som är på gång. Ni kommer att få veta snart nog.
Lots of love

8 kommentarer:

Malin sa...

Du hjärtat jag har sagt det förut och säger det igen; ring om det är nåt, anytime, så löser vi det tillsammans! Du vet var jag finns vännen!

Styrkekramar och puss på nosen!

JoHo sa...

Jag tänker på dig och hoppas att vad det är som tynger dig kommer lätta! Kram!

Emliscious sa...

hoppas du mår bra raring
och att vi ses snart!
kramar i massor!!

Lotta sa...

Ta hand om dig och de dina! :) Vi finns kvar i (cyber)rymden och väntar tålmodigt.

Miss Agda sa...

Oj, men vad är det som händer....? jag hade inte läst detta tidigare, du verkade ju må bra idag iallafall! Hoppas allt känns bra snart igen! Många kramar! Ta hand om dig!

Ingmarie sa...

Åh, jag hade heller inte läst detta förrän nu. Måtte det inte vara något illa! kan jag hjälpa så tveka inte att höra av dig!

Annika sa...

Usch, jag tyckte det var svårtolkat om vad detta handlar om men av kommentarena att döma så låter det inte så positivt - även om jag håller tummarna för att det inte är nåt tok... Ser fram emot att du uppdaterar oss och är tillbaka med rätsida på problemen :) Kram så länge.

Amelie sa...

Ville bara lämna mitt fotavtryck och hopp om att allt ska lösa sig till det bästa!