onsdag 20 januari 2010

Löpningens dag 26 januari

Milla, Sofie, Miranda, jag och Ingmarie träffade igår. Fattas på bilden gör Petra som dessvärre var upptagen.

Jag är med i ett nätverk för maratonlöpare. Vi är sex glada, springsugna tjejer som ska springa Stockholm maraton och beslutade oss för att göra gemensamt slag i saken! I går träffades vi nästan allihopa och planerade inför framtiden. Klart är att vi ska träna tillsammans med jämna mellanrum. Sporra varandra till framgång, stötta, lyfta och bli uppmuntrad. Kort och gott; hjälpa varandra att bli de bästa löparna vi kan bli!

Sååå.
Det här betyder naturligtvis att ni, my darlins, också får vara med på ett hörn! Den första chansen kommer redan på tisdag den 26e. Det är nämligen den dagen som vi har utnämnt till löpningens dag! (Det finns dagar för precis kleti och pleti men INGEN för löpning. Alltså utnämner man en själv!)

Alla kan vara med, det spelar ingen som helst roll om man är en riktig bjässe i spåren och sopar banan med alla andra eller om man lufsar runt i makligare takt. Tanken är att alla och envar ska kunna vara med. Ett kännetecken för oss som vill vara med är en reflexväst. (oerhört bra att ha i andra fall med. Speciellt när det är mörkt ute och man vill synas. Spring och köp!)

Vi som bor i Stockholm kommer att samlas klockan 17.30 vid Humlegården, hotell Anglais. I lugn fart springer vi motsols runt parken, i runda slängar 1.5 km, fram till ca 19.00. Man kan när som helst hoppa in och springa hur mycket eller lite som man själv önskar. Valet är helt och hållet fritt!
Kom igen, klart att du vill vara med och hylla löpningens förträfflighet! Och vad är bättre än ett gemensamt träningspass OCH träffa härliga löpare på en och samma gång?

ok:
Tisdagen den 26 januari
17.30
Humlegården vid Hotell Anglais
Ta med reflexvästen.

(finular du över vinterlöpning, kläder eller annat? Släng i väg ett mail till ruthsblogg@gmail.com så svarar jag så fort jag kan!)

2 kommentarer:

ms sa...

Kul idé, kanske hänger på om jag har tid...

Ruth sa...

ms: Gör det! Det kommer bli hur skoj som helst!!