onsdag 25 november 2009

Nu vill jag inte längre!

Jag vill inget annat än att springa, lyfta riktigt tungt och bli så där underbart träningshög. Med andra ord, jag saknar min drog adrenalin så mycket att jag snart går i bitar. (är det så här det kan kännas när abstinensen slår klorna i mig?) Snart står jag inte ut längre... Nu vill jag bli frisk på en gång, meddetsamma. Helst i går.

Än så länge sprider jag alltså illavarslade bakterier omkring mig. Trots det ville Lena spendera lite tid med mig i går. (Oss mellan tror jag att hon kanske vill bli krasslig ett par dar för att komma ner i varv. Men det säger vi inte högt, ok!) Hon köpte hem Pepsi Max (yay!) och några bananer för snabb och god energi.
Den mesta tiden låg vi skavfötters i soffan och tittade på den ena komediserien efter den andre. Lite snack om vad som händer runt vår jord, pressade vi in i reklampauserna.
Måste tipsa om den bästa boken jag har läst på länge; Nattfåk av Johan Theorin. Den handlar om skrock och vidskepelse. Om en fyr som förutspår död, en livskamrat som dör, en sägen om de döda som återuppstår. Läs, läs, läs!!!

6 kommentarer:

Ulrika sa...

ja det där att vara sjuk och sakna adrenalinkickarna är rent ut sagt j*ligt.

Tack för tips om bok - låter som en bra julläsningsbok..

Krya på dig!

Pernilla sa...

Jag förstår att du tröttnat, själv har jag ju gjort det för länge sen! Men idag ska jag åka till farbror doktorn och kräva hostmedicin (och troligtvis pencilin för öronen). För nu får det vara nog (ja det får det)!

Krya på dig och mitt tips är således, åk till doktorn och få medicin! Det verkar nämligen inte gå över av sig självt!

JoHo sa...

Men huvva vad tråkigt, stackars dig! KRYA PÅ DIG!!

Miss Agda sa...

Krya på dig och tack för boktipset! Kram
Ps: Har en idé om ett nätverk för marathonsatsande bloggtjejer i Sthlm, du kanske vill vara med? Det står lite på min blogg (skrev för några dgr sen)

Ruth sa...

ulrika: jaaa, det är fruktansvärt! nu vill jag inget hellre än att ge mig ut i spåret igen.

pernilla: min hosta har lugnat ner sig nu, hoppas att andningen kommer på att den ska fungera optimalt också. Hoppas att du blir frisk snart!

JoHo: Tack, darlin!

miss agda: Tack, tack! Å vilken bra idé med marathon, jag mailar dig!

Tove sa...

Håller med angående boken! Så bra så bra! Har du läst hans bok Skumtimmen också? Även den bra.

Ser fram emot nästa bok :)