fredag 2 oktober 2009

oturs-ruth

Det var svinkallt när jag trippade ut till Lila faran imorse. Kylan bet i både kinder och fingrar, tur att jag hade vantar på mig. Mindre lyckat var tunna strumbyxor och kjol. Well, det gav i alla fall enorsak att trampa på rejält för att få upp värmen! Färden till Uppsala tillbringades mestadels hos Jon Blund. Tur att det var en grymt morgonpigg tågvärd som ropade "godmorgon" i högtalarna!

I Uppsala låg en tunn ishinna på vattenpölarna. Gräset var vitt av frost och jag kom på att det är ynka 12 veckor kvar till jul! Det är jättekonstigt att hösten är här. Jag menar, nyss var jag i Göteborg och solade på klipporna. För ett litet tag sedan var jag så brun att folk undrade om jag hade gjort en baklänges-Michael-Jackson (dvs, från vit till väldigt, väldigt brun) Men fördelen med lite kyligare väder är att man äntligen kan ha jacka igen!

Och en varm jacka är jättebra, speciellt som man är lite lättare klädd nedertill. All girls vet den kyliga upplevelsen när man just har skrapat av is från sadeln, och därefter sätter sig. Whaaaa... Förutseende som jag alltid är, var sadelskyddet med i väskan. Antingen var det jag som var alldeles för hårdhänt, eller så gillade den inte min blåa hoj...

Efter ett par timmar på jobbet, märke jag något som skavde i trakterna runt hälen. Det visade sig vara en lite vass sten och revan i strumpbyxorna var ett faktum. Jag lekte småtrashig hela dagen och blev ännu mer emo-lik när jag var på väg hem. En tjej råkade trycka sin glödande cigarett mot mitt ben. Förutom ett nice brännmärke, fastnade en bit av strumporna i huden. Resten av fimpstället blev till ett hål i size av min armbåge. AJ!

Tur att vi hade lyxfikat lite tidigare på dagen! En proteindrink fick göra sällskap med bullen och kaffet. Och det satt som en smäck efter lunchträning med Felicia. Trots allt blev det är relativt bra fredag! Nu laddar jag inför en luuuugn lördag och en söndag på Älvsjömässan. Det är hus-och hem-mässa och det ska bli fantastiskt skoj att bli inspirerad!
Lots of love.

Inga kommentarer: