torsdag 29 oktober 2009

I glada bloggares sällskap

Centrera
I min inbjudan fick jag ta med mig ett par vänner. Felicia är en av dem, och tokflinar gör vi båda två!

Det var en fantastiskt trevlig kväll på Röhnisch i går! Jag visste att Emelie och Pernilla skulle dit och såg fram emot att träffa dem. Dessutom fanns flera andra bloggare på plats, jätteskoj att få prata en sväng med er! Vi minglade runt ett litet tag bland dricka och smakbitar från Svarta lådan.

Överst, jag och Emelie peppade varandra till goda inköp. Det röda eller det vita linnet?

En av huvudattraktionerna för kvällen var Mårten Fredriksson som föreläste om kost och prestation. Det var ganska mycket fysiolofi och avancerade diagram om kost, träning och återhämtning. Inga direkta nyheter men alltid bra att få sig en påminnelse!
Han pratade även om kosttillskott och att stort sett ingen är i behov av att äta piller till höger och vänster. Ja, så länge man äter en varierad kost vill säga!

I väntan på att få prova pratade jag med den här supertrevliga tjejen. Tyvärr hann jag aldrig få namnet...

Så snart lamporna tändes började vi leta efter snygga träningskläder! Jag pekade ut mina favoriter för Felicia och vi plockade ihop några godbitar. För min del blev det ett rött linne. Funderade på ett par andra plagg med, men insåg att jag faktiskt inte behöver dem. (Eller jo. Jag kan aldrig få för många träningskläder! Mer än hälften i tvättkorgen är just träningskläder och det vore grejt att inte behöva ockupera tvättstugan lika ofta... haha.)

Ett rött linne för min del, svart för Felicias!

Runt halv nio-tiden kändes det som om vi var nöjda. På väg till stationen kände jag mig väldigt glad och lätt om hjärtat. En kväll med glada bloggare var precis det jag behövde!
Tack alla för en härlig kväll!
lots of love

2 kommentarer:

Miss Agda sa...

Kul att du kom och synd att jag inte ens hann att komma fram och säga hej. Fanns mååånga nya ansikten för mig!

Ruth sa...

miss agda: tack att jag fick komma! Det var våldamt många nya personer där, Det får helt enkelt bli en till kväll! :)