fredag 4 september 2009

Bland bongotrummor och nya outfits

När man jobbar mycket får man mycket gjort... Visdomsord från mig! (vassego!) Fast man får inte så mycket tid över till att blogga. Dagarna rinner mellan fingrarna medan intervjuerna och texterna blir allt fler. Men det betyder inte att jag försakar min träning! (Förutom när jag jobbar galet sent och gymmet hinner stänga innan jag pallrar mig hemåt)

I går, bara för att ge ett exempel, hade jag bokat in mig till 55 minuters cykel. Vi var en liten, men tapper skara, som trampade igång. Instruktör Fredrik körde ett tröskelpass där vi lade på växel efter växel. Ledordet från första stund var "ansträngande, på gränsen till mycket ansträngande tills ni nästan får mjölksyra" Om det blev så?
Japp.
Det flåsades lika mycket som det blåser vid Goda hoppsudden. Musiken pulserade, hjärtat dunkade och benen drog. Jag kan avslöja att svett i ögonen svider. Och det spelar ingen roll om man torkar bort, det droppar lika bra igen efter någon halvminut. (ouch...) Med andra ord var jag inte superfräsch efter nästan en timma på hojjen. Och om jag skulle vara med på SatsAfro efteråt krävdes lite annan outfit. Och sicken vansinnig tur att Sats har börjat sälja Nike!

Skönaste, snyggaste och coolaste hooden ever. Vill helst ha en i varje färg!

Med hjälp av tjejerna i receptionen hittade jag inte mindre än ett linne, sport-bh och en grymmans snygg hood-tröja. (Ja, den används inte så hemskt mycket under träningen utan mer före och efter) Fullkittad med snygga träningskläder var jag redo för en helt galen rolig Afro! Barndomen ekade i musiken och jag kunde inte låta bli att le så stort att hörtänderna blottades. Smilet hade förmodligen stelnat om jag spanat i speglarna samtidigt... Man gör bäst i att undvika sådana aktiviteter när man stolpar runt och försöker se smidig ut. Haha, liiiite mer stretch och till och med jag ska kunna böja mig i alla omöjliga positioner. Men skoj, det var det i alla fall och det tyckte betydligt fler än jag!

Lite behövligt skvaller och pladder i repan och jag började cykla hemåt. That was a really nice evning!

4 kommentarer:

Dunceor sa...

Så det är inte bara jag som är nöjd med att när man jobbar mycket så känns det som att man hinner mycket. Trots man lägger en del av livet på sparlåga. Jag kan tycka det är rätt trevligt när man trycker in 12 timmar jobb, komemr hem, tränar och sen hinner man inte mycket mer.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hörru du tanten... nästa gång du smiter iväg på en Afro kan du väll hojta till! Det blir mycket roligare om man är två (och jag lovar att bjussa dig på ett garv eller två, det e tjejen med två vänsterfötter som pratar!).

Elin sa...

Jaaa, du bloggar! =) Hurra!

Snart får du komma hit och träna med mig! :)

Puss

Ruth sa...

dunceor: Det verkar som om vi lever likartade liv just nu. Känns som om jag inte gör annat än jobbar, tränar och sover! Tur att man är så rackans effektiv...

Nilla: Jaaa, följ med imorgon, torsdag, klockan 19.00 på regeringsgatan!! Jag är där och kör ett spinningpass innan, häng med där oxå om du kan. :)

Elin: Serru, en sådan vädjan kan man ju inte neka.