torsdag 25 juni 2009

På hemvägen hamnade jag mitt i festen

Vrålåket är snart på väg!

Solen var som hetast när vi kickade igång hemresan från Örnsköldsvik. Det blev ett par längre pauser i gasset och jag njöt för fulla muggar av naturen. Norrland är SÅ vackert! Funderade på en sväng om jag ska bege mig längre upp i landet, sälja lägenheten och skaffa hus (med tillhörande trädgårdsmästare...)

Högakustenbrons helt enorma brospann imponerade stort!

Det blev ändå ganska dryga timmar i bilen. Detta trots radions alla tänkbara kanaler, cd-skivor och trevlig sällskap. Vad sjutton hittar man på när det spritter i benen men det är alldeles för många mil hem? Thats right, vi stannade till vid Den Gyllene Måsen... Milkshake och tilltugg passade alldeles utmärkt!

Lunchpaus i Härnösand med en våldsamt vacker vy över kanalen.


Ju längre söder ut vi kom, desto fler blev mackarna och de tvåfiliga motorvägarna. Landskapet plattades ut och myggen försvann. "Nu är vi tillbaka till civiliasationen" frustade jag och syftade på att mobilen fick täckning.
Back in Uppsala hoppades jag på en lugn- och framförallt tyst- tur hem till Stockholm. Ack vad jag bedrog mig (som det brukar heta i litteraturen). Ombord trillade fjorton glatt språkande damer och herrar. Festen var i full gång och de lät alla, från första till sista vagn, veta att just de hade våldsamt roligt. Och där satt jag, mitt bland kalasfolket och ville inte alls vara med i leken. Behövs det sägas att jag blev lättad när väktare kom på tåget i Märsta?

1 kommentar:

Effie sa...

Weee vad vi körde. Eller ja du mest i diket förstås. Tur att en av oss kan köra. ;-)