söndag 19 april 2009

Framåt i karriären

Snart är dag två på PT- skolan igång. Haha, jag har drömt om anatomi hela natten! När klockan ringde höll jag som bäst på att peka ut vart Quadriceps fäster på lårbenet.
Jag skulle mer än gärna vilja fortsätta vidare till de andra två kurserna. Kruxet är att det är mycket pengar, något som känns relativt svårt att skramla fram nu. Speciellt med när jag precis har köpt en lägenhet och har en restskatt lika stor som ett litet U-lands BNP.

Samtidigt
kan det här vara en rejäl skjuts framåt i min karriär. Är jag licensierad PT har jag mycket större möjlighet att kunna skriva om träning, kost och hälsa. (Jag kommer även ha egna klienter, något som jag ser fram emot. Det är vansinnigt roligt att träna människor, få dem komma till insikt och se dem utvecklas!)

Oj, om några minuter ska jag vara på t- banan. Vi hörs ikväll! Och kom med synpunkter, hur tycker ni att jag ska göra? Jag behöver alla råd jag kan få.
Lots of love.

4 kommentarer:

Anonym sa...

hallå
jag har en fråga hos vilka går du din utbildnig och tycker du dom är bra ?? jag funderar själv på att börja en sådan utbildning och fnderar på the academy men vore roligt att höra vad du tycker om den du går tackar på förhand =)

Ruth sa...

hallå anonym! Jag hörde mig för hos några instruktörer och PT´s och fick rådet att gå på PT- skolan. Kursen jag gick i helgen var riktigt, riktigt bra och kan varmt rekommendera den. Kör hårt! =)

JoHo sa...

Alltså... att träna är ju lite en av en passion i ditt liv (eller hur..?) och med din sprudlande energi och glada humör kan jag inte TÄNKA mig en bättre PT. Jag förstår att det muchos pengar... men jag tror verkligen att det skulle passa dig - på alla plan - att vara PT! Kram och lycka till i det vidare funderandet!

Ruth sa...

joho: jag har en plan. tihi... och TACK för peppningen, hoppas att kunna bli en superPT!