måndag 6 april 2009

Biodejt och spänstiga hopp

Det blev dubbeldäckat tåg från Uppsala igår. Inte nog med att det är tre minuter snabbare, det känns bra mycket coolare att åka med! Haha... Det gäller att leta efter de små positiva sakerna i vardagen.

Jag hann med några minuters råge till Rigoletto. En efter en dök tjejerna upp och tillslut var vi nästan fulltaliga. Vi skulle se Dumpa honom och jag dubbelcheckade innan vem som inte tål prat under filmens gång. Ni som har sett film med mig vet att jag nästan tvångsmässigt måste kommentera vad som sker på vita duken! Placerade mig på rätt ställe och kunde viska (nästan) så mycket jag ville! =)

En mysig film som förmodligen kommer passa utmärkt någon seg söndag framöver.

Runt halv tio ramlade (allmost bokstavligt) in i lägenheten. Jag får ta ett krafttag de närmaste dagarna i att röja undan saker och ting. Det är nog bra för spänsten att skutta över kartonger, men tror inte att grannen under uppskattar det... Just nu har jag alla kläder i plastsäckar. Märkta med ettiketter förvisso, men ändå knepigt att få tag i just den där tröjan eller de där jeansen. Fick småpanik i morse när jag inte hittade det jag var ute efter. Hrmpf... Bättring där! Tror att lösningen är att bjuda in folk så att jag måste fixa till det hela.
(Just det, har du några inredningstips är de välkomna!)

Nope, back to work.
Lots of love

2 kommentarer:

ewa sa...

bjuder du på scones och te så tar jag med mig ett organiserat sinne!

Ruth sa...

Iiiiihhhhh... nous sommes en deal!